Zonder verplichtingen uitproberen.

Start vandaag je gratis proefperiode van 30 dagen. Geen betaalgegevens nodig.

Probeer Billingtime GRATIS

Gratis

Ja, echt gratis. Voor altijd.

0


3 facturen per maand

3 offertes per maand

Factuur in eigen huisstijl

Online betalingen accepteren

image

Pro

Per maand. excl. BTW.

7,50


Onbeperkt factureren

Onbeperkt offreren

Factuur in eigen huisstijl

Online betalingen accepteren

Veelgestelde vragen

Is er sprake van een opzegtermijn?

Abonnementen mogen maandelijks opgezegd worden zonder opzegtermijn. Klanten van BillingTime zitten nimmer vast aan een contract.

Hoe kan ik betalen?

Na de gratis proefperiode van 30 dagen kun je het pakket eenvoudig omzetten naar het Pro pakket. BillingTime maakt gebruikt van GoCardless voor het incasseren van terugkerende betalingen met SEPA incasso.

Hoe beveiligt BillingTime mijn gegevens?

Je krijgt een persoonlijke beveiligde omgeving. Alle verbindingen lopen via een beveiligde SSL verbinding. Wij maken dagelijks een backup van al je gegevens zodat ze nooit verloren gaan.

BillingTime gratis uitproberen?

Raak overtuigd van het gemak en de kracht van factureren met BillingTime. Probeer het nu 30 dagen gratis. Na die 30 dagen gratis kun je het proefabonnement eenvoudig omzetten naar een betaalde variant.

Hoe lang blijven mijn gegevens bewaard?

Na de proefperiode bewaren we je gegevens nog een jaar. Wanneer je binnen die termijn een abonnement neemt op BillingTime kun je doorgaan waar je gebleven was. Moeten de gegevens eerder verwijderd worden? Neem dan contact op met de klantenservice.

Welke functionaliteit krijg ik?

BillingTime kent geen beperkingen. Je kunt zoveel facturen maken als je wilt. Ook het aantal klanten is onbeperkt. Je beschikt altijd over alle functionaliteiten, ook tijdens de 30 daagse proefperiode.